Telefon: +36-70/33-88-071 info@kutviztisztito.hu

Ipari vízkezelés

 

Vízlágyítás

Ipari vízlágyító berendezések a következő területeken alkalmaz-hatók: kazántápvíz előkészítésére, gőzvasalók, mosó- és mosogató-gépek, kórházak, fogorvosi rendelők, hotelek, éttermek, kávézók lágyvíz-ellátására.

 

Vas-és mangánmentesítés

A kútvízben lévő magas vas- és mangán tartalmat ipari méretekben is hatékonyan el lehet távolítani, azonban a megfelelő eredmény eléréséért, gondos tervezés és kivitelezés szükséges.

 

Arzénmentesítés

Az ipari arzénmentesítő készülékek képesek hálózati vízből és kútvízből is az új EU szabályozásoknak megfelelő 10µg alatti arzéntartalmú víz előállítására. A megfelelő készülék kiválasztásához kérje árajánlatunkat.

 

Teljes sótalanítás

fordított ozmózisos berendezések

Az ipari fordított ozmózis elvén működő berendezések képesek teljes sótalan víz előállítására, amelyeket elsősorban gyógyszer-iparban, félvezető gyártásnál, kozmetikumok gyártásánál, kazán-tápvíz előállításánál használnak.

 

UV csírátlanítás

UV csírátlanítás leginkább olyan helyen használatos, ahol nem megengedett, vagy technikailag nem lehetséges a baktériumos víz vegyszeres kezelése, mivel az UV fény nem változtatja a víz szerkezetét.

 

Vegyszeradagolás

A vegyszeradagolók a vízben lévő mikroorganizmusok elpusztítására, továbbá a kezelendő víz elő- készítésére használhatók, olyan helyeken ahol a különféle vegysze- rek jelenléte megengedett.

 

Szűréstechnika

A víz előkezelésénél és utó- kezelésénél használatos szűrők a vízkezelés fontos elemei, mivel nélkülük a bonyolult vízkezelő rendszerek nem tudnak gazdasá- gosan és hatékonyan működni.