Telefon: +36-70/33-88-071 info@kutviztisztito.hu

Vezetékes ivóvíztisztítás

A vezetékes víztisztításnak számos módszere ismert. Ezen készülékek bonyolultságuktól függően több-kevesebb szennyező anyagot képesek eltávolítani.

Egyszerű víztisztítók

asztali2lepcsosA legegyszerűbb és legolcsóbb változatok is alkalmasak a víz tisztítására, csak figyelembe kell venni, hogy egy egyszerű készülék nem képes tökéletes szűrést végezni. A pultra szerelhető egyszerűbb készülékek rendszerint 1-2 szűrővel rendelkeznek, amelyek rendszerint eltávolítják a klórt, klórszármazékokat és nagyobb lebegő szennyeződéseket. A KDF tartalmú szűrők már a vízben lévő nehézfémeket és baktériumokat is "kiszűrik". Az egyszerű készülékek nagy előnye, hogy beszerelésük és karbantartásuk nem igényel szaktudást, így bárki házilag fel illetve le tudja szerelni a víztisztítót és a szűrőket is ki tudja cserélni. Ezeket az egyszerűbb víztisztítókat azoknak javasoljuk, akik nem tudnak, vagy nem akarnak nagyobb összegeket a víz tisztítására fordítani. Ezekről a termékekről a Webáruházunkban tudhat meg bővebb információkat.

bővebben

 Pult alá szerelhető víztisztítók

RO-ECONOMYcs-appal-kicsiA pult alá szerelhető víztisztítók közül a fordított ozmózis elvén működő víztisztítók és az ultraszűrős készülékek a legelterjedtebbek. Mindkét típus legalább 4-5 lépcsőben szűri meg az ivóvizet, vagyis folyamatosan kisebb és kisebb szűrőrésű szűrőkön megy át a víz, ezáltal biztosítva a tökéletes szűrést. Ezek a készülékek akár a baktériumokat, vírusokat, gyógyszermaradványokat és az arzént is képesek kiszűrni, emiatt igen elterjedtek. Beszerelésük és karbantartásuk akár házilag is megoldható, de ha Önnek nincs ideje ezekre a dolgokra, szakképzett szerelőink állnak a rendelkezésére, akár beszerelésről, javításról vagy karbantartásról legyen is szó. Ezekről a termékekről a Webáruházunkban tudhat meg bővebb információkat.

bővebben

 

bluesoftVízlágyító berendezések

A vízlágyító berendezések a hálózati víz esetén is fontos szerepet töltenek be, hiszen a kemény víz nem csak a kútvizet használóknak okoz fejfájást. A vízlágyítást is a hálózati víz esetében is központi vízlágyítók látják el. Ezeket a készülékeket a fő vízvezetékre kell kötni, mielőtt még az szétágazódik a házban, hogy az egész házban élvezhesse a lágy víz előnyeit. A központi vízlágyító készülékek képesek akár 0 német keménységű fokú víz előállítására is, de a magyar jogszabályoknak megfelelően 5 német keménységi fokúra állítjuk be a készülékeket. A vízlágyító beszerelése után az egész házban lágy víz lesz, amivel Ön meghosszabíthatja az elektromos vízmelegítő berendezések élettartamát (mosógép, mosogatógép, villanybojler, gázkazán). Ezekről a termékekről a Webáruházunkban tudhat meg bővebb információkat.

bővebben

 

Klórmentesítés

zuhanyszuroA klórmentesítés nem csak ivásnál fontos, hanem fürdésnél és zuhanyzásnál is. Erre a célra a zuhanyszűrők, zuhanyrózsák és központi klórszűrők nyújtanak megfelelő megoldást. Míg a zuhanyszűrők és zuhanyrózsák csak helyi jelleggel szűrik meg a vizet, a központi klórszűrő a fő vízvezetékre kötve a teljes házban biztosítja a klórmentes ivó-, és fürdővizet. A zuhanyszűrők és klórmentesítő zuhanyrózsák előnye, hogy akár kisebb lakásokban is felszerelhetők, valamint felszerelésük és karbantartásuk sem igényel szaktudást. A központi klórszűrőt családi házakhoz javasoljuk. A központi klórszűrő beszerelése kisebb szaktudást igényel, de a karbantartásukat bárki el tudja végezni házilag is. Ezekről a termékekről a Webáruházunkban tudhat meg bővebb információkat.

bővebben